Ainekset (4 annosta)

2 parsakaalia (450 g)
250 g keitettyjä suuria valkoisia luomupapuja
1 tl suolaa
1 rkl seesamiöljyä
1 kananmuna
1/2 dl perunajauhoa
50 g mantelilastuja
  rypsiöljyä

Tee näin

Poista parsakaaleista kova, puinen varsiosa. Pilko nuput sekä pehmeä osa varresta. Valuta ja huuhtele pavut. Valuta huuhtelun jälkeen vielä siivilässä, jotta saat ylimääräisen neste pois. Soseuta parsakaalit ja pavut tehosekoittimessa. Lisää suola ja seesamiöljy.

Riko muna erilliseen astiaan ja lisää tehosekoittimen käydessä massaan. Sekoita massaan perunajauho. Paahda mantelilastuja kuivalla, kuumalla paistinpannulla koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Lisää massaan. Muotoile massasta pieniä pihvejä.

Kuumenna paistinpannulla loraus rypsiöljyä ja paista pihvit molemmin puolin kauniin värisiksi. Kypsennä pihvit 175 asteessa noin 30 minuuttia.