Tutustu Fazerin kesän 2017 herkullisiin leipomo- ja makeisuutuuksiin, nauti niiden mausta ja hyvää tekevistä ominaisuuksista.

Toukokuussa kauppoihin saapuvat leipomouutuudet on leivottu Suomessa kotimaisesta viljasta, ja niissä on mukana reilusti erilaisia siemeniä ja ripotteita. Suomi täyttää 100 vuotta ja Fazer RuisSata ja KauraSata ovat juhlavuoden itseoikeutettuja nimikkoleipiä, jotka on leivottu 100 %:sta täysjyvärukiista ja-kaurasta.

Mastuisiko makeisuutuuksista Hunajapaahdettu manteli, salmiakki, sitruunajogurtti vai appelsiini? Tänä keväänä makuja löytyy joka lähtöön ja uusia yhdistelmiä riittää. Sukupolvien kuiluja on kavennettu solmimalla makuliittoja esimerkiksi Da Capon (1916) ja Suffelin (1966) välillä. Myös suomalaisten suursuosikki Pantteri (1961) vetreytyy, kun se saa rinnalleen herkullisen sisartuotteen, rajoitetun ajan valikoimassa olevan Puuma -makeispussin.

Kevään ajankohtaisin puheenaihe on kuitenkin valtakunnalliset karkkilakkoneuvottelut. Onko järkevällä aikuisella on lupa päättää makeistensyönnistään ihan itse?Karl Fazer Hunajapaahdettu manteli 200 g 
Trendikäs hunaja, paahdettu manteli ja hyppysellinen suolaa maistuvat tutun Fazerin Sinisen kesän uutuuslevyssä.


Pantteri Puuma 280 g
Ärhäkkä makeissekoitus pinkkiä ja mustaa. Makuina Vadelma-menthol, Päärynä-menthol, Ananas-menthol, Veriappelsiini-menthol ja salmiakki.

Kismet Omar 55 g
Suosikkipatukkasarjaan tulee nyt uusi, hurmaava Omarin maku.

Moomin Vaahtomakeisia 150 g
Ihastuttavan söpöt Muumihahmot: Muumipeikko, Pikku Myy, Muumipappa ja Nuuskamuikkunen ovat pieniä sokeroituja vaahtomakeisia, joissa on käytetty luonnollisia maku- ja väriaineita. Makuina: Päärynä-omena, Granaattiomena ja Appelsiini.

 
Fazer Caffè Latte suklaakeksi 142 g
Fazer Suklaa Mousse suklaakeksi 142 g
Fazerin laadukkaalla maitosuklaalla kuorrutettuja kaakaokeksejä, joissa herkullinen täyte. Todellisia herkuttelukeksejä, makuina Suklaa Mousse ja Caffè Latte. Pakkauksessa yhdeksän keksiä.

Domino Kesälajiltelma 525 g
Domino Kesälajitelmasta löytyvät tutut maut vanilja ja toffee sekä uutuusmakuna raikas sitruunajogurtti.


Suffeli Bites Da Capo 175 g
Herkullinen tumma suklaa ja patukoista tuttu, täyteläinen Da Capo –maku hurmaavat nyt vohveleissa.


Fazer Moomin Keksi Keräilyrasia 175 g
Ihastuttavat Moomin keräilyrasiat saa viidennen osan, jonka aiheena on villi länsi. Keräilyerää saa rajoitetun ajan.


Fazer Bake it Easy Kanelitäytetty pullataikinarulla 460 g 
Fazer Bake it Easy Vaniljatäytetty pullataikinarulla 430 g 
Fazer Bake it Easy Suklaatäytetty voitaikinarulla 430 g 
Fazer Bake it Easy Kinuskitäytetty voitaikinarulla 460 g
Yksi taikina, monta ideaa. Uuden ajan kotileipurille helppoa ja inspiroivaa leipomista. Fazerin uudet taikinarullat ovat käteviä ja makujakin täytteissä löytyy 4 erilaista: kaneli, vanilja, suklaa ja kinuski. Näiden avulla onnistuu monipuoliset ja herkulliset tarjoilut vaivatta. Pakkauksissa on runsaasti reseptejä mukana. Katso reseptejä myös fazer.fi/kotonatehty.


Fazer Paahto Ruis & Unikonsiemen 360 g
Kesän uutuus on runsaskuituinen, kuitua 8,4 %. Leivän viljasta 52 % on suomalaista täysjyväruista. Terveellinen ja rouheinen rukiin ja unikonsiementen ansiosta pienille talouksille sopiva pakkauskoko, 360 g.


Fazer Karpaloinen Sadonkorjuuleipä 9 x 490 g

Mehevä ja rapeakuorinen herkutteluleipä, jossa karpalot, omena ja runsaat terveelliset siemenet (auringonkukka, pellava) sekä kaura tuovat ihanaa rouheisuutta ja erinomaisen maun.


Fazer RuisSata nappi 80 x 50 g
Maukas ja runsaskuituinen, valmiiksi halkaistu ruisnappi, joka on kotimaista 100 % ruista.

Fazer KauraSata nappi 80 x 50 g 
Kauranappi, jossa on kotimaista 100 % kauraa. Lisäksi napit ovat laktoosittomia, maidottomia, runsaskuituisia sekä niissä on vähemmän suolaa. Molemmilla napeilla on Sydänmerkki. Sydänmerkki-tuote on tuoteryhmässään parempi valinta suolan määrän ja rasvan laadun ja määrän suhteen. Molemmat ovat SUOMI100 –teeman tuotteita.

Fazer Jyväinen Kaurapiirakka 84 x 37 g
Tutun riisipiirakan rinnalle todellinen uutuus, terveellinen ja maukas jyväinen kaurapiirakka. Siinä riisitäyte on korvattu kauratäytteellä, jossa mukana jyviä ja siemeniä. Leivottu Suomessa kotimaisesta viljasta.

Fazer Ciabatta idätetyistä jyvistä 32 x 75 g
Herkutteluleipä, jossa terveellisiä ja trendikkäitä idätettyjä rukiinjyviä (6 %) sekä täyteläistä makua taikinajuuresta. Mehevän ilmava sisus ja vahva rapea kuori.

Uutuudet kaupoissa toukokuun alusta lähtien.