Valtakunnan karkkisovittelijan ilmainen puhelinpalvelu on nyt avattu numerossa 0800-98080. Jos karkinsyönti aiheuttaa sinulle syyllisyyttä tai olet hukannut karkkipiilosi, tämä on juuri oikea numero sinulle. Älä siis epäröi vaan ota luuri käteen ja soita numeroon 0800-98080. Puhelu on ilmainen. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

*****

 

Suomalaiset yrittävät toimia kaikessa järkevästi. Meille on luonteenomaista keksiä kaikenlaisia ohjeita ja rajoituksia, joilla hallitsemme tunteitamme ja mielihalujamme. Jos satumme epähuomiossa rikkomaan näitä sääntöjä, meidät valtaa häpeä ja huono omatunto.

Tällainen käytös rajoittaa elämistä. Välillä liikaakin. Soimaamme itseämme muun muassa karkkipäivästä lipsumisesta, vaikka järkevällä aikuisella on lupa päättää ihan itse, milloin hän popsii suuhunsa karamellin.

Makeisten nauttiminen on maailman paheista sieltä pienimmästä päästä. Niiden tehtävänä on tuoda iloa elämään. Ei se voi olla kovin väärin.

Siispä pois turha niuhottaminen ja vakavuus. Kun asioihin suhtautuu ilon kautta ja sopivalla kohtuudella, on kaikki paljon hauskempaa. Makeinta elämässä on kuitenkin vapaus.

 

Muista myös liittyä Fazerin makeaan maailmaan!

Liittymällä saat tiedon mm. Fazerin maukkaista tuoteuutuuksista, mielenkiintoisista tapahtumista ja tarjouksista sekä herkullisista resepteistä. Kuulet kaiken ensimmäisenä, kuten herkkujen ystävän kuuluukin tietää.  Liity tästä!