Suosittu Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee tänäkin vuonna naisten syöpien tutkimusta sekä neuvontatyötä. Geisha on mukana tukemassa tärkeää asiaa.

Naisten syöpien tutkimusta sekä neuvontatyötä tukeva Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön tunnetuin keräys ja Suomen arvostetuin lahjoituskohde. Roosa nauha kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta, ja viime vuonna saavutti ennätykselliset 2,3 miljoonaa euroa.

Geisha on Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen kautta tukemassa syöpätutkimusta ja neuvontaa, jotta yhä useampi parantuisi. Fazer lahjoittaa jokaisesta kampanja-aikana 24.9.-3.11.2019 myydystä Geisha, Geisha Dark ja Fazerina -suklaapatukasta 2,5 senttiä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Olemme sitoutuneet lahjoittamaan vähintään 50 000 euroa.

- Olemme tänä vuonna sitoutuneet lahjoittamaan keräykseen vähintään 50 000 euroa. Fazer Geishan ja Roosa nauhan pitkä yhteistyö on aikaisempina vuosina kerännyt lahjoitusvaroja Suomessa ja Ruotsissa yhteensä jo yli 450 000 euroa, kertoo Fazer Geishasta vastaava Brand Manager Riina Hagman.

Roosa nauha -keräyksellä tuetaan syöpätutkimusta

Suomessa Roosa nauha -keräyksellä on edistetty syöpätutkimusta sekä tuettu syöpäpotilaita ja heidän läheisiään vuodesta 2003. Kaikkiaan varoja on kerätty jo 14 miljoonaa euroa. Työ jatkuu yhä, sillä joka vuosi 6700 naista sairastuu rintasyöpään ja gynekologisiin syöpiin. Syöpätutkimuksen ansiosta yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Lue lisää kampanjasta: www.roosanauha.fi