Fazer Yosa -tuotteet

Fazer Yosa Kauravälipalat - fermentoitua kauraa, pehmeää makua!

 

Tiesitkö, että kaura on eräs terveellisimmistä kasviperäisistä raaka-aineista, joka on hellä vatsan lisäksi myös ympäristölle?

 

Maidottomat ja laktoosittomat Fazer Yosa Kauravälipalat maistuvat aamupalalla, iltapalalla ja välipalana päivän mittaan. Perinteisten kauravälipalojen lisäksi valikoimaan kuuluu proteiinilisättyjä välipaloja sekä pehmeän täyteläisiä Greek Style -kauravälipaloja. Lisää kauravälipalan joukkoon esimerkiksi granolaa, muroja tai marjoja, tai nauti sellaisenaan. Ne ovat myös loistava pohja esimerkiksi tuorepuuroille ja smoothieille – vain mielikuvitus on rajana!

 

Varmat evään merkit! Fazer Yosa -kauravälipalojen valikoimasta löydät monta toinen toistaan herkullisempaa makuvaihtoehtoa. Kauravälipalamme ovat fermentoituja eli ne on hapatettu asidofilus- ja bifidobakteereilla. Fermentointi antaa Fazer Yosa -tuotteille pehmeän ja luonnollisen raikkaan maun.

 

Salil eka, kotona toka! Fazer Yosa Protein -kauravälipala on pehmeän lusikoitava, runsasproteiininen, kotimaisesta kaurasta valmistettu maidoton kauravälipala, joka sisältää 5 g/100 g proteiinia. Proteiini on peräisin kaurasta, perunasta ja herneestä.

 

Fazer Yosa -kauravälipaloissa riittää valinnanvaraa!

Fazer Yosa -tuotteet

{{sortOrder.type === sortOrderOptions.types.alphabet ? !sortOrder.direction ? 'Z - A' : 'A - Z' : 'A - Z'}}
Julkaistu
{{product.Image.AltText}}
{{product.MainText}}

{{product.Description | truncate:130 }}

Näytä tuotetiedot Piilota tuotetiedot

Sulje